Støtt

donateLevevei™ er et ideelt prosjekt som utforsker og formidler varierte tilganger til personlig, relasjonell og samunnsmessig transformasjon. En overordnet målsetting er å bidra til økt forståelse for mange av de enorme utfordringene menneskeheten i dag står ovenfor.

Siden oppstarten i 2011 har mer enn 100 gjester fra 15 forskjellige land bidratt som gjester på podcastshowet. I tillegg har en håndfull bidragsytere vært med som gjestevert på enkeltepisoder, og flere har bidratt med skriftlig materiale.

I løpet av de neste årene skal Levevei™-prosjektet utvikles videre. Nettsiden vil i større grad inkludere interaktive kommunikasjonsmetoder slik at flere kan delta direkte i samtale med showets gjester. Nettsiden vil også knytte til seg et knippe med faste skribenter, samt bli en formidlingskanal for arrangementer som svinger i takt med prosjektets verdigrunnlag. Levevei™-prosjektet vil også knytte sterkere bånd til andre aktører som formidler tilsvarende perspektiver.

Levevei™ trenger derfor din støtte, og selv små bidrag gir inspirasjon til å fortsette arbeidet. Alle bidrag går til å dekke løpende utgifter, samt gjør det mulig for redaktøren å avsette mer tid til prosjektet. Du kan bidra på to måter:

–> Doner engangsbeløp

Du velger selv hvor mye du vil donere. Overføringen skjer ved hjelp av PayPal, og du kan også overføre ved bruk av VISA og andre betalingskort.
 

–> Bli en fast bidragsyter

Dersom du ønsker å støtte prosjektet mer regelmessig kan du bli en fast mikrosponsor. Da overfører du 49,- i måneden. Sponsing løper så lenge du selv ønsker og kan termineres når det passer deg. Som mikrosponsor får du i tillegg:

  • et eget nyhetsbrev med nyheter fra redaksjonen
  • tidlig invitasjon til å bidra på kommende episoder
  • rabatter på arrangement i regi av Levevei™
  • navn, bilde og kontaktinfo kan gjøres tilgjengelig på denne siden, dersom ønskelig
 

Comments are closed.