Anders B. Asphaug

andersAnders B. Asphaug bor i Trondheim, Norge, og er utdannet cand.polit. i Geografi (NTNU) og MSc i antropologi (LSE). Han er også utdannet konfliktarbeider fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, og er i gang med å sertifisere seg som Focusing-guide. Anders har erfaring både som forsker og konsulent i det private næringsliv. Han er en nysgjerrig og vitebegjærlig person, med interesse for mye, og spesielt for mellommenneskelige relasjoner og autentisk kommunikasjon.

Anders har bidratt med følgende: 

andersEpisode 104: Focusing – kunsten å skape en bevisst relasjon til seg selv
I denne episoden har jeg gleden av samtale med min gode venn Anders B. Asphaug om Focusing. Focusing er en metode for indre arbeid, en måte å oppnå selvinnsikt ved å være i nær kontakt med egne opplevelser i kroppen… (les mer)

susanneEpisode 96: The higher stages of adult development – a trajectory of increasing ego maturity
In this episode I have the great privilege of connecting with Dr. Susanne Cook-Greuter who is an independent researcher and consultant in the field of adult development. She is also one of the more prominent voices in the international integral community… (les mer)

kristianEpisode 74: Peak oil – krise, mulighet eller begge deler? (del 2)
Dette er andre del av en todelt episode i serien “Bærekraft i Skandinavia” og i denne delen fortsetter jeg samtalen med Anders Asphaug fra Norge (til venstre) ogKristian Stålne fra Sverige. Anders er skribent, samfunnsviter og jobber også som konfliktarbeider… (les mer)

anders.asphaugEpisode 73: Peak oil – krise, mulighet eller begge deler? (del 1)
I denne utgaven av serien “Bærekraft i Skandinavia” har jeg gleden av å snakke med Anders Asphaug fra Norge (til venstre) og Kristian Stålne fra Sverige. Anders er skribent, samfunnsviter og jobber også som konfliktarbeider… (les mer

Comments are closed.