Episode 3: Mageplask på livets vann

I denne episoden blir vi med bak scenen og snakker med Trondheimsbandet Mageplask (som nå heter Man the Machettes). Opptaket ble gjort i forbindelse med konserten de spilte på Knaus ved Studentersamfundet i Trondheim 1. april. De fem medlemmene forteller blant annet om hva som skal til for å bryte gjennom i musikkbransjen og hvordan det oppleves når det virkelig klaffer på scenen. Mageplask har allerede spilt flere konserter, men er fremdeles et av mange “urørte band”. Hva skal til for at nettopp denne gruppen bryter gjennom og blir til noe mer enn en døgnflue? Hvor mye må gruppens medlemmer ofre dersom musikken skal bli deres levevei?

Episode linker:

Mageplask på MySpace
Mageplask på Urørt
Mageplask i Adressa
Opptak fra konserten på Knaus

 

 

James Alexander Arnfinsen (redaktør)
James Alexander Arnfinsen (33) er lærer og arbeider ved Åsvang Skole i Trondheim. Han har i tillegg en variert opplæring innenfor dialogbasert prosessledelse, nærværstrening og konflikthåndtering. I fritiden trener og instruerer han aikido. Han er oppvokst i Oslo, men har studert og arbeidet i Trondheim siden 2005. Ta kontakt med James på følgende adresse: james.arnfinsen @ gmail.com
James Alexander Arnfinsen (redaktør)
James Alexander Arnfinsen (33) is a teacher, his subjects being geography, religious studies and sports science. He is currently working as a teacher in primary school. In his free time he practices Aikido, a Japanese martial art that in it´s essence is about creating a healing relationship towards oneself and others. James lives in Trondheim, Norway.
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=802585281 James Alexander Arnfinsen

    Et stadig tilbakevendende tema for meg handler om dynamikken mellom å være den man er, uavhengig av situasjon, og stadig bekle ulike roller, avhengig av situasjon. Vi kommer inn på dette i samtalen, og det kunne vær spennende å hørt mer om hva folk tenker rundt dette?